NIEUW IN DE HELAN ZORGWINKEL!

Eng ECOLOGISCHE LUIERS

Eng Ontdek ons duurzaam en ecologisch assortiment luiers

ENG Kies voor een duurzame start voor je baby én voor het milieu.

ENG Verschoon je baby niet vaker dan nodig is. Wegwerpluiers kunnen gemakkelijk meerdere plasjes opnemen.

Health shop of your health insurance fund

At helanzorgwinkel.be you will find an extensive range of products for people in need of care, but also for everyone who wants to live a healthy life!
As a customer of Partena

QLees hieruickly discover your advantage 

LUIERS

ECOLOGISCHE WEGWERP LUIERBROEKJES EN LUIERS

 
 

Overbroekjes worden gebruikt over luiers om zo een waterdicht geheel te vormen. Overbroekjes zijn ideaal om te gebruiken met voorgevormde luiers, vouwluiers of inleggers.

Dit overbroekje is verstelbaar in maat. Probeer het even uit.

Ben je niet zeker van je aankoop? Neem een kijkje in een van onze zorgwinkels.

NIEUW!

WASBAAR OVERBROEKJE

Eng Zelfs als je wassen meetelt, hebben wasbare luiers minder impact op het milieu. Ze veroorzaken minder afval en minder CO2 uitstoot. Wasbare luiers zijn comfortabel en gemakkelijker in gebruik. Het zijn moderne luiers van zacht materiaal met een voorgevorm broekje. Deze zitten net zo goed als wegwerpluiers. Een wasbare luier is absorberend, waterdicht en het inlegdoekje vant ontlasting op zodat het niet in de wasmachine terecht komt.

Gebruik: bij wasbare luiers leg je een katoenen of papieren inlegdoekje in een gewassen luierbroekje. Het inlegdoekje was je schoon op 40°C.

Wil je graag even proberen? Dan is dit het ideale moment. Geniet van de korting.

 
 
 
 
SHOP NOW

ECOLOGISCHE EN WASBARE LUIERS

Jouw luiers kan je opbergen in een leuk luierzakje tijdens het winkelen. Voor thuis is de luieremmer ideaal. Met een wasnetje maak je alle luiers opnieuw schoon

HELAN ZORGWINKEL BIEDT AAN:

LUIERS ACCESSOIRES

In de kijker

Eng De huid van je baby is na de geboorte nog erg kwetsbaar. Vooral tijdens het verschonen van de luier is het belangrijk om voor hun zeer gevoelige huid te zorgen, om dermatitis en roodheid te voorkomen. Bescherm daarom de huid van je kindje optimaal. Wij zetten voor jou een aantal verzorgingsproducten in de kijker.

Eng Koop nu

BABY VERZORGINSGSPODUCTEN