Heb je tijdelijk zorgmateriaal nodig, zoals een rolstoel of ziekenhuisbed? Met de uitleendienst hoef je die niet zelf aan te kopen.

De voordelen

  • Betaalbare verhuur zorgmaterialen

  • Ruim assortiment kwaliteitsproducten
  • Aan huis geleverd met alle toebehoren
  • Installatie en uitleg inbegrepen
  • Zonder waarborg

Voordelig huren van zorgmateriaal

Bij een revalidatie, na een zwangerschap of bij ziekte. Om aangepaste zorg thuis mogelijk te maken, heb je vaak hulpmiddelen nodig. Met de uitleendienst huur je die voor minstens één maand. Zo hoef je zelf geen dure aankopen te doen. Bovendien zijn alle materialen als nieuw: ze worden streng gecontroleerd op hygiëne en zijn ze in perfecte staat.

Prijs per dag

[implementatie producten in pagina zelf]

* Alle prijzen zijn inclusief btw en geldig van 01/01/2022 t.e.m. 31/12/2022. Let op: deze prijzen gelden alleen voor klanten van Helan ziekenfonds die in orde zijn met hun bijdragen voor aanvullende diensten.

Praktische informatie

Leveringstermijn

Servicekosten Helan klanten * Niet Helan klanten
Levering en ophaling van klein materiaal binnen de 2 werkdagen
€ 20,00 € 40,00
Levering en ophaling van groot materiaal binnen de 2 werkdagen € 50,00 € 100,00
Dringende levering** van klein materiaal binnen 1 werkdag
€ 40,00€ 50,00
Dringende levering** van groot materiaal binnen 1 werkdag
€ 85,00 € 110,00
* Klanten in orde met de bijdragen aanvullende diensten.
** Dringende leveringen zijn enkel mogelijk indien haalbaar in onze planning.
Betalingen

Op de leveringsbon die je krijgt, staan de goederen vermeld die we bij je leverden.

Voor de betaling van de huurgelden ontvang je maandelijks (of op het einde van de ontlening) een factuur met overschrijvingsformulier. De minimum ontleningstermijn van alle materialen is 1 maand. Nadien rekenen we de huur per dag aan. Komt de huurperiode niet overeen met de periode voor de maandelijkse facturatie? We zullen in de hierop volgende afrekening enkel een dagvergoeding aanrekenen voor die dagen waarop je (nog) materiaal ontleende. 

Facturen moeten via Bancontact (geen Mastercard of Visa) betaald worden bij levering van het materiaal. Zonder betaling is er geen levering. 

Bij de servicekosten zijn het transport, installatie onderhoud, reiniging en ontsmetting inbegrepen. Je betaalt de servicekosten via Bancontact aan de chauffeur bij de levering. Bij de ophaling zijn er geen kosten die betaald moeten worden, deze zitten al in de servicekosten die je bij de levering hebt betaald..

Hoe de huur beëindigen?

Contacteer de uitleendienst als je de huur wil stoppen voor materiaal dat we bij je thuis leverden. De huurprijzen stoppen 2 werkdagen voor afhaaldatum. Een van onze medewerkers zal met je het tijdstip van de afhaling bespreken.

Wat bij een defect?

Is het materiaal defect? Contacteer de uitleendienst. Lees onze verhuur- en verkoopvoorwaarden (.pdf) om meer te weten over afspraken rond reparaties en defecten.

Algemene informatie en uitleenvoorwaarden

Lees hier onze verhuur- en verkoopvoorwaarden om meer te weten over alle praktische afspraken.

Openingsuren uitleendienst

Sluitingsdagen 2022
Tijdens het weekend en op deze weekdagen is levering of ophaling niet mogelijk.