Eng OPVALLEN IN HET VERKEER

Eng 10% korting
(+ preventiebonus 25 euro)


Gezien worden in het verkeer is voor elke zwakke weggebruiker essentieel. De ouders zijn zich daarvan doorgaans zeer goed bewust, maar de kleintjes willen niet altijd mee.

Daarom lanceren we bij Helan een volledig assortiment met hippe fluokledij en opvallende accessoires zoals rugzakhoezen en fietshelmen. Want in september start de school weer op, net als alle buitenschoolse activiteiten op donkere herfst- en winteravonden

10% korting

+ preventiebonus €25

Als Helan Ziekenfondsklant geniet je van 10% op onderstaande producten. Daarbovenop kan je ook gebruik maken van je preventiebonus (€25 per jaar).

Koop je onderstaande producten online, dan wordt de preventiebonus onmiddellijk verrekend in het winkelmandje.  Wil je liever de producten zien vooraleer je deze aanschaft? Dat kan in één van onze Helan zorgwinkels.

Fietsen  is voor iedereen (jong en oud!) gezond, maar doe het veilig. Neem daarom snel een kijkje in ons ruime én trendy aanbod, waarmee iedereen graag gezien wordt. Ontdek onze producten in de kijker!

ONTDEK

ONZE FLUOHESJES

OP WEG

MET DE FIETS VEILIG OP WEG

Een fluohesje is belangrijk in het verkeer maar vergeet ook de fietshelm niet.

Uit onderzoeken blijkt dat een fietshelm het risico op hoofd- en hersenletsels aanzienkelijk vermindert bij een botsing of valpartij. De fietshelm beschermt je hoofd door de energie die vrij komt bij een val, te absorberen. Zowel kinderen als ouderen hebben een groter risico om een fietsongelukje te krijgen. Maar vergeet ook jezelf niet. Koop daarom een fietshelm voor het hele gezin.

We zetten voor jou enkele coole fietshelmen in de kijker.

IN DE KIJKER

VERGEET JOUW FIETSHELM NIET

Wil jij jouw kind op een veilige manier vervoeren? Dan is het aan te raden om een fietsstoel of fietskar aan te schaffen. Zo zit jouw kind veilig en comfortabel achter op de fiets. Een windscherm voor de fietsstoel houdt de wind en insecten uit het gezicht van jouw kindje. Zo geniet jouw kindje optimaal van de fietsrit.

Wij hebben voor jouw de volgende producten geselecteerd. Geniet van de 10% korting als Helan Ziekenfondsklant.

VEILIG

IN DE FIETSSTOEL OF IN DE FIETSKAR