Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen 10% korting op het hele assortiment, bovenop andere kortingen. Ontdek de Helan voordelen

Levering en installatie

1. Standaardlevering

Helan Zorgwinkel maakt het je graag makkelijk: zo kies je zélf of wij je producten aan huis, een adres naar keuze of in een bpost-afhaalpunt leveren. Standaardlevering aan huis via bpost is gratis voor aankopen vanaf € 50.

Na verzending krijg je een mailtje over de status van je pakket. Ben je niet thuis op het moment van de levering? Geen probleem, bpost laat een bericht na in je brievenbus. Je neemt dan zelf contact op met hen om een nieuw leveringsmoment af te spreken. 

Wat is een standaardlevering? 

Onder een standaardlevering verstaan we: een artikel op voorraad dat maximaal 30 kilo weegt en waarvan de omvang niet groter is dan 3 meter (1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte) en waarvan de langste zijde niet langer is dan 1.5 meter 

Afwijkende pakketten worden aan huis geleverd na afspraak. 

Standaard leveringen aan huis of in een afhaalpunt via bpost : 

  • Gratis voor aankopen vanaf € 50 ( ma-vr) 
  • € 8 verzendkosten bij een aankoop voor minder dan € 50

Je contactgegevens als klant (mail, telefoon en afleveradres) worden gedeeld met bpost. Zo kan bpost je pakje op het juiste adres leveren en kunnen ze je informeren over de status van je pakket.

2. Levering van een groot pakket

Een groot pakket kan niet geleverd worden via bpost omdat het gewicht en/of de afmetingen de maximum toegelaten waarden overschrijden van een standaardlevering.

Deze pakketten worden enkel op een adres in België geleverd (geen postbus, afhaalpunten, automaten, ...) 

Voor deze leveringen neemt helanzorgwinkel.be contact met je op om de levering en de mogelijkheden te bespreken.

Een groot pakket kan gratis geleverd worden bij een aankoop > € 50 en mits het respecteren van bepaalde extra randvoorwaarden (levering aan de dorpel – aanwezigheid lift - werkdag naar keuze – geen tijdslot mogelijk – geen installatie – geen terugname verpakking) 

Je contactgegevens worden gedeeld met de transporteur zodat je die zelf kan contacteren (telefonisch of via mail) voor het maken van concrete leverafspraken.

3. Wanneer krijg ik mijn pakket?

Standaardproducten op stock: vandaag besteld voor 16 uur, morgen bij jou 
Bestel je een standaardproduct dat op stock is voor 16 uur? Jouw pakje wordt klaargemaakt om de volgende werkdag geleverd te worden. 

Producten niet op stock of besteld naar je persoonlijke wensen? 
Voor de levering van deze producten contacteert Helan Zorgwinkel je om duidelijke afspraken te maken over de leveringstermijn en leveringsmogelijkheden. 

Standaardproduct niet op stock? 
Helan Zorgwinkel contacteert je om verder af te spreken. Op dit ogenblik kan je je bestelling nog altijd annuleren. 

Levering van niet standaardproducten 
Voor producten op bestelling varieert de leveringstermijn. 
helanzorgwinkel.be contacteert je om verder af te spreken.

4. Installatie van je aankoop

Heb je een product met installatieservice gekocht? Dan contacteert helanzorgwinkel.be je om duidelijke afspraken te maken over de termijn en de mogelijkheden.