Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen 10% korting op het hele assortiment, bovenop andere kortingen. Ontdek de Helan voordelen

Uitleendienst

Heb je tijdelijk zorgmateriaal nodig, zoals een rolstoel of ziekenhuisbed? Met de uitleendienst hoef je die niet zelf aan te kopen.
Heb je krukken nodig? Die kan je enkel aankopen. Maak hier je keuze uit ons uitgebreid gamma.

De Voordelen

  • Betaalbare verhuur zorgmaterialen

  • Ruim assortiment kwaliteitsproducten

  • Aan huis geleverd met alle toebehoren

  • Installatie en uitleg inbegrepen

  • Zonder waarborg

Vraag uitleenmateriaal aan > Regel de ophaling van materiaal bij je thuis >

Als je aanmeldt met je Helan Zorgwinkel account (zie rechtsboven) worden jouw gegevens automatisch ingevuld in het aanvraagformulier.

Voordelig huren van zorgmateriaal

Bij een revalidatie, na een zwangerschap of bij ziekte. Om aangepaste zorg thuis mogelijk te maken, heb je vaak hulpmiddelen nodig. Met de uitleendienst huur je die voor minstens één maand. Zo hoef je zelf geen dure aankopen te doen. Bovendien zijn alle materialen als nieuw: ze worden streng gecontroleerd op hygiëne en zijn ze in perfecte staat.

Producten en huurprijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw en geldig van 01/01/2024 t.e.m. 31/12/2024.

Ontdek de huurprijzen >

Let op: de Helan-prijzen gelden alleen voor klanten van Helan ziekenfonds die in orde zijn met hun bijdragen voor aanvullende diensten.

De plaswekker is de meest succesvolle behandelwijze van bedplassen. Met de plaswekker lukt het de meeste kinderen om niet meer in bed te plassen. Soms gaan kinderen na een tijdje toch weer bedplassen en is het nodig de plaswekker een tweede keer te gebruiken. De plaswekker kan ook gebruikt worden bij volwassenen.


Met een Hiloterm koeltoestel kan je je aangezicht of knie constant koelen tegen zwelling en pijn. Ook toestellen aanvullend op kinebehandelingen en in samenspraak met jouw kinesist, kan je huren om thuis te oefenen en zo nog beter te herstellen: CPM toestellen, bewegingstrainers, toestellen voor pressotherapie, lymfedrainage en elektro therapie.


Veilig thuis wonen met een personenalarmsysteem, dat kan je nu regelen bij Helan Zorgwinkel. Een personenalarmsysteem voor een zorgbehoevende is een grote hulp voor zowel de mantelzorger als de persoon die zorg nodig heeft. Met een eenvoudige knop of een automatisch systeem door middel van sensoren, krijgt de zorgbehoevende de nodige hulp.


Artikel(en) Standaardprijs Prijs Helan klanten*
Krukken volwassene 1 paar krukken volwassene € 30,00 € 21,00
Krukken kinderen 1 paar krukken kinderen € 40,00 € 28,00
Zwarte toiletstoel Toiletstoel (zwart) € 143,75 € 100,63
Urinaal voor vrouwen Urinaal vrouwen 1000 ml € 4,86 € 4,78
Urinaal voor mannen Urinaal mannen 1000 ml € 4,95 € 3,47
Bedpan zonder deksel Bedpan zonder deksel € 17,95 € 12,56
Enkelvoudige afkolfset Lansinoh Afkolfset Lansinoh enkel ** € 22,00 € 16,92
Dubbelvoudige afkolfset Lansinoh Afkolfset Lansinoh dubbel ** € 44,00 € 33,84
Symphony afkolfset maat S
PersonalFit PLUS, dubbel afkolfset voor Symphony, maat S (21mm)
€ 39,99 € 27,99