Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen 10% korting op het hele assortiment, bovenop andere kortingen. Ontdek de Helan voordelen

Spelen en Yoga

Stapelstenen

In de kijker

Deze stapelstenen zijn innovatief en geschikt voor jong en oud. Ze zijn lichtgewicht, stabiel en onschadelijk (gemaakt van deeltjesschuim). Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden, en binnen en buiten te gebruiken. De stapelstenen zijn van Duitse makelij.


Stapelstenen 

voor jong en oud

Licht gewicht stapelstenen, 
sterk en mooi

Voor kinderen zijn deze stapelstenen fantastisch: ze wegen bijna niets en zijn oersterk. Ze zorgen voor meer beweging tijdens het zitten, leren, spelen en evenwicht behouden. Ze kunnen op de stenen zitten, staan, springen, wiebelen, turnen, balanceren, bouwen, spelen enzoverder. Al spelend krijgen de kinderen gevoel voor hoogtes, afstanden en ruimtelijke posities. Ze gebruiken hun motorische vaardigheden zoals balans en coördinatie. De stenen stimuleren ook de creativiteit. Laat je kind bewegen met deze vrolijke stenen!

Gebruik de stapelstenen bij kringgesprekken, spelletjes en yoga, voor jong en oud. 

Een spelletje met kinderen is bijvoorbeeld 'laat het balletje niet vallen'. Hierbij gaat iedereen in een kring staan. Eén kind krijgt een sponsballetje die in de stapelsteen wordt gelegd. Het kind probeert het balletje te gooien in de stapelsteen van het kind die links of rechts staat. Zowel het kind dat het balletje gooit als het kind dat het balletje opvangt, mag beide handen niet van de stapelsteen halen. Concentratie en plezier gegarandeerd. Proberen maar!

Download de Stapelstein-app

Blader door 60 inspirerende spelideeën

maak zelf nieuwe spelletes en stel uw eigen top 
10-spellenlijst samen.

Stapelstein sets

Nieuwe tijdelijke sets: de special bloom classic en de special bloom pastel. Ontdek ze nu. OP = OP!

Log in en ontdek je kortingprijs als Helan Ziekenfondsklant

Stapelstein Special Bloom Classic En Pastel

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

Stapelstenen Pastel En Fresh Sets

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

Liever eerst eens uitproberen?
Ga dan langs bij een van onze