In de kijker

Beweging voor jong en oud

Stapelstenen


NIEUW!

NIEUW bij Helan Zorgwinkel: de stapelstenen.

Deze stapelstenen zijn innovatief en kunnen gebruikt worden door jong en oud. Ze zijn lichtgewicht, stabiel en onschadelijk (geproduceerd van deeltjesschuim). Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden, en geschikt voor binnen en buiten.

 
 
 

 
 
 

Voor kinderen zijn deze stapelstenen fantastisch: ze wegen bijna niets en zijn oersterk. Ze zorgen voor meer beweging tijdens het zitten, leren, spelen en evenwicht behouden. Je kan op de stenen zitten, staan, springen, wiebelen, turnen, balanceren, bouwen, spelen enzoverder. Al spelend krijgen de kinderen gevoel voor hoogtes, afstanden en ruimtelijke posities. De kinderen gebruiken hun motorische vaardigheden zoals balans en coördinatie en gebruiken ook hun creativiteit. Bewegen is onontbeerlijk voor een gezonde ontwikkeling.

 
 
 

Voor volwassenen kunnen ze gebruikt worden bij kringgesprekken, educatief op school bij spelletjes en bij yoga, zowel voor kinderen als volwassenen. 

Een spelletje met kinderen is bijvoorbeeld het spel 'laat het balletje niet vallen'. Hierbij gaat iedereen in een kring staan. Eén kind krijgt een sponsballetje die in de stapelsteen wordt gelegd. Het kind probeert het balletje te gooien in de stapelsteen van het kind die links of rechts staat. Zowel het kind dat het balletje gooit als het kind dat het balletje opvangt, mogen beide handen niet van de stapelsteen halen. Concentratie en plezier gegarandeerd. Probeer het even.
Stapelstein sets

Ben je overtuigd?

Kies nu jouw set stapelstenen en start een gezonde levensstijl, voor jou en jouw gezin.

 

 

Stapelstenen Classic sets

 

 

Stapelstenen Pastel en Fresh bundels

Neem je liever eerst de stapelstenen in jouw handen voor je de aankoop doet?

Ga dan langs bij een van onze

  winkelpunten >