10% extra korting

op onderstaand aanbod aerosols, thermometers, weegschalen en bloeddrukmeters.

bovenop de 10% Helan korting die Helan Ziekenfondsklanten genieten.

Deze actie is geldig van 1 maart t/m 31 maart 2023.

Log in, klik op het artikel en ontdek je korting als Helan Ziekenfondsklant.

Bij Helan Zorgwinkel kan je terecht voor een vernieuwd kwalitatief assortiment van Omron: aerosols, bloeddrukmeters, thermometers en weegschalen. 

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak. Wij helpen je graag verder. 

GENIET VAN 10% extra korting

Aerosol - Inhalator

Met een inhalator bestrijdt je luchtwegklachten zoals astma, bronchitis, verkoudheden en allergieën. In ons gamma bieden wij een heel kindvriendelijke aerosol aan: de Nami Cat. Maar ook als volwassene kan je deze inhalator gebruiken. Twee gezichtsmaskers worden meegeleverd: een kinderformaat en een formaat voor volwassenen. Dit apparaat heeft een krachtige motor, waardoor weinig medicatie verloren gaat. De Nami Cat wordt geleverd met de 2 formaten gezichtsmaskers, een mondstuk, een adapter, air tube en ingebouwde filter. Heb je een vervangstuk nodig, dan bieden wij deze ook aan.

De Omron C28P is geschikt voor intensief gebruik. Deze kan je gebruiken bij astma, COPD, taaislijmziekte of emfyseem.

Bloeddrukmeter

Enkele tips voor een correcte bloekdrukmeting thuis:

  • Meet je bloeddruk altijd op hetzelfde tijdstip van de dag. Dat zorgt ervoor dat je beter kan vergelijken.

  • Rust 5 minuten uit vooraleer je de meting aanvangt.

  • Kruis je benen niet, plaats je voeten plat op de grond en laat je arm leunen op een tafel of armleuning.Beweeg niet tijdens de meting.

  • Breng de manchet aan ter hoogte van het hart. 

  • Doe de meting altijd aan dezelfde arm.

Thermometer

Je lichaamstemperatuur meten wanneer je ziek bent is handig om het verloop van de koorts bij te houden. Als je koorts hebt, dan wil jouw lichaam het signaal geven dat er iets mis is met jouw lichaam. De lichaamstemperatuur schommelt tussen de 36,5 en 37,5 graden celcius. Heb je een verhoogte temperatuur, dan is dat een afweerreachtie van het lichaam. Met de onderstaande thermometers kan je zeer nauwkeurig je temperatuur meten.

Weegschaal

Je gewicht bijhouden kan je doen door je regelmatig te wegen. Een gezond gewicht is belangrijk omdat je dan minder kans hebt op klachten zoals gewrichtsklachten en diabetes. De onderstaande digitale weegschalen helpen je om jouw gewicht beter bij te houden. Wil je een analyse van je lichaamssamenstelling, dan kan de weegschaal BF511 van Omron een oplossing bieden.