Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen 10% korting op het hele assortiment, bovenop andere kortingen. Ontdek de Helan voordelen

Betalen

Veilig online betalen met VISA/MasterCard of Bancontact/Mister Cash

Met VISA/MasterCard of Bancontact/MisterCash betaal je aan de hand van je kaartnummer. Als koper geef je toestemming aan de creditcardmaatschappij of bank om geld van je rekening te laten afschrijven. 

Ingenico voert de creditcard- en bancontactbetalingen van Helan Zorgwinkel uit. Het betalingstraject wordt uitgevoerd via de procedure van de winkelmand waarbij je je kaartnummer opgeeft. Voordat de transactie gebeurt, is er een verificatie. Die wordt uitgevoerd door Ingenico. Eenmaal deze verificatie bevestigd, wordt het bedrag door de creditcardmaatschappij of de bank van de rekening van de koper afgeschreven. Voor een betaling met een kredietkaart of een bankkaart rekent Helan Zorgwinkel geen transactiekosten aan. 
Zodra de betaling uitgevoerd is, ontvang je van Helan Zorgwinkel een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling. 

Heb je na een half uur nog geen bevestigingsmail? Kijk dan eerst even in je spamfolder of bij ‘ongewenste e-mail’ of de mail daar terecht kwam. Geen mail ontvangen? Contacteer ons via het contactformulier

Bankgegevens Helan Zorgwinkel

Helan Zorgwinkel vzw
IBAN: BE16 7390 2050 3474 
BIC: KREDBEBB 
Boomsesteenweg 5 
2610 Wilrijk

Vragen over je factuur? 

Contacteer ons via het contactformulier.