Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen 10% korting op het hele assortiment, bovenop andere kortingen. Ontdek de Helan voordelen

Orthopedische oplossingen


Heb je nood aan orthopedische oplossingen, zoals steunzolen, 
een orthese of brace, een korset, stomamateriaal of urinezakken?
Reken dan op kwalitatieve producten en deskundig advies, in
samenwerking met van onze gespecialiseerde partner Spronken Orthopedie.

Solutions orthopédiques


Vous avez besoin de solutions orthopédiques, comme des semelles, une orthèse ou attelle, un corset, du matériel de stomie ou des poches urinaires ? Vous pouvez alors compter sur les produits de qualité et les conseils avisés en callobaration de notre partenaire spécialisé Spronken Orthopédie.

Uitgebreid aanbod in orthopedie

Met deze orthopedische hulpmiddelen ondersteunt Spronken Orthopedie jou als klant van Helan Zorgwinkel:

Hand met polsbrace

Doe een aanvraag voor advies op maat

Omdat elke situatie anders is, begeleiden de experten van Spronken Orthopedie jou in het vinden van de meest geschikte oplossing. Contacteer Spronken Orthopedie voor professioneel advies en een passende oplossing voor jouw noden. Steunzolen of standaardbraces nodig? Maak daarvoor een afspraak in een Helan Zorgwinkel.

Aanvraagformulier Spronken Orthopedie       Afspraak Zorgwinkel

Persoonlijk advies en begeleiding

Om jou de meest geschikte oplossing te garanderen, werken we samen met onze partner Spronken Orthopedie, die al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in technische orthopedie en revalidatie. Vertrouw op:

  • Een uitgebreid assortiment steunzolen, korsetten, braces, kousen voor oedeemtherapie, stomamateriaal & urinezakken. 
  • Professioneel advies van deskundigen en een passende oplossing voor jouw persoonlijke noden.
  • Vlotte begeleiding in de Helan Zorgwinkels voor het opmeten van steunzolen en standaardbraces. 
  • Persoonlijke begeleiding door de experts van Spronken Orthopedie, bij de keuze van steunzolen, korsetten, braces, kousen voor oedeemtherapie, stomamateriaal & urinezakken.

Veelgestelde vragen

Voor advies of om producten te bestellen, kan je rechtstreeks contact opnemen met Spronken Orthopedie. Zij hebben een team deskundigen om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Voor het opmeten van steunzolen of een standaardbrace kan je ook in onze Helan Zorgwinkels terecht.

Heb je vragen over onze samenwerking met Spronken Orthopedie? Neem dan gerust contact op met ons via tel. 02 218 22 22 of ons contactformulier.

De meeste producten worden volledig terugbetaald. Neem contact op met Spronken Orthopedie voor meer informatie.

Op verschillende producten kan je een terugbetaling krijgen dankzij een medisch voorschrift. Laad bij je aanvraag een kopie van je voorschrift op. Het origineel voorschrift geef je steeds af in een Helan Zorgwinkel of op je afspraak met Spronken Orthopedie.Man laat papieren zien aan vrouw die een glas vast heeft

Spronken Orthopedie heeft als doel elke persoon, die in zijn of haar algemeen dagelijks leven en mobiliteit gehinderd wordt, zo goed mogelijk te helpen om tot een hogere levenskwaliteit te komen.