Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen 10% korting op het hele assortiment, bovenop andere kortingen. Ontdek de Helan voordelen

Slaapdagen: 15% extra korting op alle boxsprings en gratis matrasbeschermer*


Heb je soms last van rug- of nekpijn? Lig jij te woelen of te zweten in je bed? Kom naar de Slaapdagen in je Helan Zorgwinkel en haal meer uit je slaap.

Boek een afspraak    Ontdek het aanbod

Lig jij wakker van je nachtrust?

Boek een afspraak tussen 1 mei en 30 juni bij Helan Zorgwinkel. Tijdens de Slaapdagen staan onze experts voor je klaar. Uitgeslapen en met kennis van zaken. Want gezond leven begint bij goed slapen. En gezond slapen doe je in een bed dat jouw lichaam correct ondersteunt. 

Hoe vind je de best passende matras en het meest comfortabele hoofdkussen? In de winkel kan je verschillende slaapproducten in alle rust bekijken, vergelijken en testen. Geniet van 15% extra korting op de aankoop van een boxspring én krijg een gratis matrasbeschermer. Gratis thuislevering en installatie inbegrepen.

Geniet van 15% extra korting

      In de winkel: Maak een afspraak tijdens de Slaapdagen van 1 mei t.e.m. 30 juni. Dan krijg je bij aankoop van een boxspring 15% extra korting, bovenop je 30% korting
          als Helan Ziekenfondsklant*, óók een gratis matrasbeschermer.
      Op de webshop: in mei en juni geniet je van 15% extra korting bovenop je 30% korting als Helan Ziekenfondsklant* bij de online aankoop van een boxspring.   

* Enkel voor klanten van Helan Ziekenfonds die in orde zijn met hun bijdragen.

Maak een afspraak      Ontdek het aanbod

Ontdek alle artikelen voor je slaapcomfort

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Ontdek nog meer artikelen voor je slaapcomfort op de webshop.

Veelgestelde vragen

Maak je afspraak eenvoudig online, of telefonisch via T. 02 218 22 22.

Ja, de actie is geldig in mei en juni. Dat wil zeggen dat je tijdens de hele actieperiode de extra korting ontvangt op de aankoop van een boxspring, ook op de webshop of zonder afspraak in de winkel.

Nee, de gratis matrasbeschermer ontvang je uitsluitend bij aankoop van een boxspring op afspraak in de Zorgwinkel. Koop je een boxspring in mei of juni, online of zonder afspraak in de winkel, dan ontvang je enkel de extra korting van 15%*.

Wil je graag de gratis matrasbeschermer ontvangen bij de aankoop van jouw boxspring? Maak dan een afspraak tussen 1 mei en 30 juni.

Natuurlijk, onze experts ontvangen je graag in de winkel. Maak vrijblijvend een afspraak, dan kan je in alle rust de slaapartikelen uittesten. Je krijgt persoonlijk advies van onze experts.Of je nu op je rug, buik of zij slaapt: het is belangrijk dat je lekker ligt en dat je lijf de juiste steun krijgt. Vind je je weg niet naar het ideale bed? Twijfel je tussen een harde en een zachte matras? Breek je je hoofd over een passend kussen? Kom met je vragen naar de Slaapdagen van Helan Zorgwinkel. Onze experts staan voor je klaar. In de winkel kan je de verschillende slaapproducten in alle rust bekijken, vergelijken en testen. Zo haal je meer uit je slaap.

Bezoek de winkel