Comfortabel thuis met een nieuwe

Relaxzetel

Ontdek ultiem zitcomfort!

Actie: 10% extra korting op een
Fitform relaxzetel

bovenop de 30% korting die Helan Ziekenfonds klanten al genieten op relaxzetels!

Relaxzetels helpen je bij de overgang van een zittende positie naar opstaan. Wanneer je wil opstaan, wordt het zitvlak ondersteund. Hierdoor ondervind je minder moeite om weer in de staande positie te komen. Deze functie is interessant voor een persoon die moeite heeft om uit een stoel op te staan.

Helan Zorgwinkel biedt kwalitatieve en comfortabele zetels aan. 

Helan Ziekenfondsklanten genieten van 30% korting op onze relaxzetels.

Maak kennis met ons relaxzetel gamma. Om de kortingprijs te zien, klik je door op het artikel.

Helan Zorgwinkel biedt de comfortabele Comfortlax relaxzetel aan van Revilax. Deze zetel heeft een duurzame en onderhoudsvriendelijke bekleding. Zowel de rug, de beensteun als de sta-op-functie kunnen afzonderlijk bediend worden.

Voor mensen met extra zorgbehoeften (rugklachten, reuma, Parkinson, …) is de relaxzetel op maat van Revilax heel geschikt. De Medilax zetel is een comfortabele zetel door zijn ergonomische rugvorm en de handige afduwgrepen.
De Revilax adviseur komt bij jou thuis om samen de maat te nemen, de kleur en stof te bepalen.

In ons gamma bieden we ook standaard relaxzetels aan van Ontario. We bieden een sta-op stoel aan van Ontario met 1 of 2 motoren. De Ontario met 2 motoren kan je besturen met een afstandbediening. Je kan regelen dat het beengedeelte omhoog komt en de rugleuning achterover gaat. Deze delen bewegen afzonderlijk van elkaar door de 2 motoren. Op deze manier kunt u languit en ontspannen in uw stoel liggen, maar ook bijvoorbeeld alleen de beensteun omhoog of de rugleuning naar achteren. Je kan de afstandbediening gebruiken om de achterkant van de zitting omhoog te laten komen. Het beengedeelte klapt dan automatisch in.

Beide relaxzetels zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De Ontario sta-op stoel wordt geleverd met twee kleine wielen. Hierdoor is de zetel eenvoudig te verplaatsen voor huishoudelijke activiteiten.

De Ontario met 1 motor heeft een andere maatvoering dan de Ontario met 2 motoren . Vraag aan de Helan klantenadviseur in de zorgwinkel voor meer info. 

Ben je fan van dikke kussens in je fauteuil, dan is wellicht de relaxzetel Montreal iets voor jou. Deze zetel zit zeer comfortabel dankzij zijn extra dikke schuimlaag verwerkt in ieder kussen van de zetel. De bekleding is in soepel kunstleder en dit van topkwaliteit.

Actie:

10% extra korting op Fitform relaxzetels!

Wil jij al langer een mooie en kwalitatieve relaxzetel van Fitform? Grijp nu jouw kans want onderstaande fauteuils van Fitform bieden we nu aan met 10% extra korting, en dit bovenop de 30% korting die Helan Ziekenfonds klanten reeds krijgen.

30% korting voor Helan Ziekenfondsklanten op een handig bijzettafeltje!

Heb je graag een tafeltje naast de relaxzetel om te eten, te drinken of om je spulletjes bij de hand te zetten? Helan biedt een handig bijzettafeltje aan van Revilax. Het tafeltje heeft links en rechts wieltjes en is gemakkelijk om naar je toe te schuiven of te verplaatsen. Ideaal als het (tijdelijk) lastig is om naar de tafel te gaan.

Het voorzettafeltje is voor een éénpersoons zetel te plaatsen. Het is mooi afgewerkt met een tafelblad in beukfineer op grijs gelakt frame. De tafel is in hoogte verstelbaar van 65 tot 76 cm. De standaard afmetingen zijn 50 x 94 cm (tussen de poten: 80 cm). Bredere voorzettafels tevens verkrijgbaar. Vraag meer info aan de Helan Zorgwinkel.