Klanten van Helan Ziekenfonds krijgen 10% korting op het hele assortiment, bovenop andere kortingen. Ontdek de Helan voordelen

Mobiele Maandagen 
met advies en rollende kortingen


Een zonnige uitstap naar zee of pistolets halen bij de bakker. Iedereen wil zich zoveel mogelijk vlot en vrij verplaatsen. Daarom organiseren we in juli en augustus Mobiele Maandagen met advies en begeleiding op maat én rollende kortingen!

Maak een afspraak

Illustratie van een hippe oma met haar rollator

Met advies en vertrouwen zélf in beweging!


Tijdens de Mobiele Maandagen staan onze erkende mobiliteitsverstrekkers klaar in de winkel om je wegwijs te maken in ons ruime mobiliteitsaanbod. Dit is dé gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste en meest gewaardeerde rollators, rolstoelen, elektrische scooters en driewielfietsen.

Je mobiliteitsverstrekker

  • begeleidt je in het maken van een keuze die bij je past.
  • helpt bij de administratie en de aanvraag van een (eventuele) terugbetaling. 
  • levert het gekozen hulpmiddel bij je thuis.
  • helpt je bij de ingebruikname.

​Mobiele Maandagen Gent / Leuven

    maandag 15 juli maandag 5 augustus
    maandag 29 juli ​​maandag 26 augustus

​Mobiele Maandagen Brugge / Wilrijk

    maandag 8 juli ​maandag 12 augustus
    ​maandag 22 juli ​​maandag 19 augustus

Boek een afspraak op de Mobiele Maandagen

Geniet van rollende zomerpromo’s


  • 10% extra korting* op de Rolstoel electro Verso vanaf € 2.429,19 i.p.v. € 2.999
  • 10% extra korting* op de Scooter Vivo+ vanaf € 1.548,04 i.p.v. € 1.911,16 
  • Gratis dienblad t.w.v. € 38,80* bij de aankoop van een Rollator Gemino 30 Comfort Plus 

Maak een afspraak in de winkel tussen 1 juli en 31 augustus. En profiteer van de rollende zomerpromo’s bij de aankoop van deze hulpmiddelen.

Maak een afspraak

* Enkel voor klanten van Helan Onafhankelijk ziekenfonds die in orde zijn met hun bijdragen. Enkel voor wie geen recht heeft op tussenkomst van de Vlaamse sociale bescherming. Alle info en voorwaarden op https://helanzorgwinkel.be/promo.

Soepel in beweging met deze mobiliteitshulpmiddelen

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Maak je afspraak eenvoudig online of telefonisch via T. 02 218 22 22.

Vind je geen plekje meer op de Mobiele Maandagen, of kan je dan niet komen? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch en wij zoeken samen een geschikt moment!

Ja, de actie is geldig van 1 juli t.e.m. 31 augustus. Dat wil zeggen dat je tijdens de hele actieperiode extra korting ontvangt op de geselecteerde mobiliteitshulpmiddelen, bij aankoop in de winkel.

Neen, deze extra korting geldt enkel voor wie geen recht heeft op tussenkomst van de Vlaamse sociale bescherming. Je krijgt wel de 10% korting voor Helan-klanten op de eventuele opleg.

Neen, dat is niet mogelijk. Je vindt alle informatie over de hulpmiddelen via de webshop van Helan Zorgwinkel. Om een mobiliteitshulpmiddel aan te kopen neem je contact op met een mobiliteitsverstrekker van Helan Zorgwinkel. Dat kan online via contactformulier of telefonisch via T. 02 218 22 22.

Natuurlijk, onze experts ontvangen je graag in de winkel. Maak vrijblijvend een afspraak, dan kan je in alle rust de verschillende hulpmiddelen uittesten. Je krijgt persoonlijk advies van onze experts.“Mensen herleven als ze zelfstandig naar buiten kunnen”


Sandra De Block, een van de mobiliteitsverstrekkers van Helan Zorgwinkel, ziet vaak hoe mensen herleven met het juiste mobiliteitshulpmiddel. “Zelfstandig je ding kunnen doen, geeft je zelfbeeld een boost. Het doorbreekt sociaal isolement én dat is cruciaal voor je fysieke en mentale gezondheid,” vertelt Sandra. “Sommige mensen zitten maanden of zelfs jaren thuis. Daarom is het belangrijk dat we hen op weg helpen. Met persoonlijk advies en begeleiding. En da’s exact onze missie tijdens de Mobiele Maandagen!